Menu

MGEL

MGEL MGEL MGEL

Project context

MGEL trusted Korus and its regional branch in north-eastern France (Korus Nord Est) with revitalising their agency in Vandoeuvre. A new concept was thus created for this client that would enable them to restructure the flow of members according to the different periods within the academic year. The colourful, warm “at home” feel provides a friendly, collaborative space which conveys the message that employees are attentive to the needs of young students.

Korus' involvement

  • Collaborative design
  • Creation
  • General contractor
  • Furnishings

Project challenges

  • Turnkey management, including equipment and fixture installations imposed by the client, as well as health & safety organisations and technical inspection services
  • People management: the work was performed in stages while the sites were occupied, with no interruptions to business operations
  • Deadline for completion
2016 - 2017
Design and fit-out of an agency
Location: Vandoeuvre, France
Surface area: 6 458 sq. ft.
Archi / Designer / Concept: Korus
2016 - 2017